OMG :))
Nothin' much to say here :))
Juz love to TALK TALK TALK !!!
So lets read my lalink here and do follow ell okeyh ?
People who are not interested wift my lalink,
JUST GOO AWaYY...
Dush Dush ! Heee :))
Welcome to my life Be my follower Leave your comment here sweetie

Friday, 10 June 2011

Friday (:

hello
happy friday (:


Actually ari nie ade 2 class
means smpai kul 12 la ell duk kat fakulti tuh
tapi naseb t3 cancel
so boleh blek awal kan pgi afta class agame.

Seriously,
malas giler nak pegi class jumaat kan
hee mud cuti tuh datang tanak pegi pegi plak
so nak tanak pegi jugak lah 
student cemerlang kan (:

Afta breakfast kat cafe,
ell pun naek la tingkat 14 kan nak msuk clas
ready nak belajar agame (:
5 min
15 min
30 min
*
*
*
okay dah sejam kitowg tunggu
still ta nampak batang hidung mahupun kaki atau tangan
clasmate pun dah ramai blah
so ell ngan kwn2 un blah la jugak (:

Choyy
tanak datang gitau lah awal2 kan
inform kat office ke
nie office un ta tau ape2
penat jek clasmate siap pkai selendang mne y free hair tuh
semngat class agame la katekan (:
kesian ain dah comel2 pkai selendang smpai kitowg jadi ta knl !

So 
decide punye decide
nak pegi muvee
tapi ta jadi plak sbb azyan nak blek awal (:
then,
just pergi pizza hut seksyen 7
JALAN KAKI 
okay sangat penat ((:


classmate ell 
azyan ain zahidah
pic banyak2 sume kat bb azyan ta smpat nak bluetooth ):
btw,
muke dorunk ade gaye dak akaun taa?
mbe2 ell sume ckp muke ell gaye dak muzik lah art n design lah
ta gaye muke dak akaun pun
kesian ell kan ):

p/s : Next time kite tgok muvee plak ye sayang kuh sekalian (:


10 comments:

gadis bunga said...

kalau aku cakap muke kau de gaye budak teater cane ? BHAHAH .
joke :P

blog owner said...

kalau nak ckp muke budak waiter pizza cmne pulak? haha

ell♥ said...

ayuz (:
ahaha ape lahh
memg muke tade gaye dak akaun ke?
layan lah teater pun ;p

ell♥ said...

blog owner (:
ahahaha waiter pizza?
li sedap tuhh!!

blog owner said...

ell waiter .. saye manager ..ok ? haha ..btw i'm saya dan kamu tau kt fb tu

gadis bunga said...

nak jadi budak akaun yeee .
emmm pakai spek .
then bawak kalkulator ke hulur ke hilir . means main kire2 lh . then selik pensel kayu dekat telinga . HAHA

gadis bunga said...

*selit pensel

ell♥ said...

ahaha bapak kejam
alaa aku dah pkai lens kan
okay lah tuhh :p

tett ♥ said...

wahh dah ade syg baru kannn. HAHA

pinqy taraturuu said...

tet tau takpe kaaan :)