OMG :))
Nothin' much to say here :))
Juz love to TALK TALK TALK !!!
So lets read my lalink here and do follow ell okeyh ?
People who are not interested wift my lalink,
JUST GOO AWaYY...
Dush Dush ! Heee :))
Welcome to my life Be my follower Leave your comment here sweetie

Thursday, 19 May 2011

Luahan hati.

Ell : Yeah aku selalu macam garang garang dengan kau kan? Aku gurau je. Sebenarnya nak bagi kau biasa sikit dengan orang macam aku yang perangai macam tahi ni so nanti masuk U tak lah terkejut sangat. Hiihi kau jangan manja sangat tau Ell kena kuat (: jangan cepat jatuh cinta jual mahal sikit lah kau kau cun cantik ayu. Aku sayang kau, aku tak nak kau kena main dengan lelaki - lelaki luar sana yang kita tak tahu macam mana lagi perangai dia. Okay babe?
nurul fara natasha nabila azm
Sumpah ell sedeyh giler
rase baru semalam ell maen maen dgan dorg
gosip gosip dgn dorg
join kempen ldp n bwp gn dowg
ell terharu sgt ade kawan y still sayang 
and
sentiase nasihat kan ell even ell ta selal juin group dorg
tapi dorg selalu invite ell if ade pape event
every year, dorg smbut bufday ell
bgi hadiah macam2 kat ell
bukan hadiah y ell harapkan selame nie
tapi ingatan korunk dan nasihat korunk utk ell
ell terharu sgt2 gan korunk 
ta sangke korunk aggap ell special camnie ):
sumpah terharu!

Ell gedik
yee sume y ta kenal ell cakap ell macam tuh
ell ta kesah if korunk y cakap
sebab ell tau korunk maen2 kan dgn ell
and
korunk dah faham sgt yang ell nie macam mane
bukan nak gedik
tapi tuh la sifat ell y ell taley ubah
hanye korunk y faham dan still nak kawan dgn ell lagi 
ell syg korung !

Ell broken the rules,
memang ell bwp (pengawas) kat mrsm
igt ta kite same2 pergi kempen
kite same2 kne marah gan senior sbb hal remeh temeh jek
last2 even pgai ell macam hampeh
tapi korunk still pangkah name ell kan?
even bile dah jadi bwp
ell still wat masalah
still broke the rules
still kne pandang serong
tapi korunk?
korunk langsung ta pernah
korunk sentiase bg semangat and ta pndg ell serong
korunk still percayekan ell
ell syg korunk !

Ell playgirl
mmg byak laki dalam hidup ell
and ell rase korunk pun tau kan sume pasal dorg
zaim,syub,shea,paan,pakcik(faker) and so on
ye ell tau korunk risau kan ell
sebab ell mudah jatuh cinte
mudah ucap syg
mudah terpengaruh
tapi korunk still ade di samping ell
sentiase nasihat kan ell
sentiase bgi pengajaran kat ell
egtkan mane baek buruk
even kdg2 ell ta dgar ckp kan?
ell hope korunk ta jemu nak nasihatkan ell lagi even kite jauh
ell syg korunk!

Ell free hair,
dulu geng kite ramai free hair
tapi skunk tggal ell sorg jek
fey tet sume selamat jadi macam y laen2 jugak
tapai ell jek belum lagi
even ell laen dri korunk sumer
tapi korunk still kawan dgn ell
kuar jenjalan dgn ell
ta malu ade kwn gan ell
korunk still aggap ell sbhagian dri korunk 
insyaallah
ell akan pakai jugak tudung tuh satu hari nanti
just doakan ell n bukan jauhkan dri dari ell ):
ell syg korunk!
So korunk,
jage diri baek2 kat sane,
nanti korunk ta jumpe budak gedik nie lagi
jgn ta rindu ell tau tau
Tet
Kau adek terbaek.. Thanx let me borrow ur shoulder.. Nanti tade sape nak teman aku tdo malam2 dah ):
Tasha
Terharu sgt dgn kau taukk?? thanx ajar aku tahan kene marah and jadi kuat macam tiger ;p
Feyaa
Huhu aku akan rindu gigit kau tau tau.. Kalau ade org gigit kau kat sane bgtau aku?
Azah
Si gemok..kau org paling tabah aku penah jumpe taukk.. Jgn sedeyh2 ye.. Aku syg kau!
Eera
Nanti mesti aku rindu teman kau gayut dgn fit kat public malam2 kan barbie doll syg?
Umie
Rumate kuh, jage dri ye.. aku suke maen make up2 gan kau.. hee rambut kau cantek sgt.. jgn malas2 belajar tau sbb kau pandai (:
Semah
Hee kau ler kawan pling vogue kat sane.. Sume takut kau tau mak datin comel kalau ade pertandingan dress ape ape kat maktab(:
Zuyen
Si tinggi.. Hee kau sudah besar.. ta jadi remaje senyap lgi.. thx utk sume birthday party y akak kau tlong (:
p/s : Korunt terbaek n i really love you guys


8 comments:

Fey Lee said...

Aku tak tidur lagi kau tahu .
Tibe2 malam ni sentimental sebab korang lah babai sane babai sini.
Haha jangan risau lesen ada nak pegi mane pun boleh :)

Mya Myra said...

hye sweetie :)
thats so sweet u know ?
remember , whatever it is just be urself . kdg2 org xsuke kite , cakap kite bukan , bukan sebb dorg tak suke , dorg wt cm tu sebb nk kite jd kuat :)
i remind you , bile masuk you , kawan bukan segala nya..
yes it is fun having a lot of fren there , but jgn letak kepercayaan terlalu tinggi kt dorg okay .
kawan kat U , xsame dgn kawan kt skola , ok sygg :)
jage diri elok2 , jage your heart sekali okay .
gonna miss you budak cantik !
blaja elok2 ~

gadis bunga said...

aha . ell entry kali ni memang sedih ouh . tak lama lagi kau nak register an ? aku lambat sikit . hehe . even rumah kau dekat dengan u . kau kena kuat ouh ! pandai cari kawan . betol tu kate mya , kwn dekat sekolah dengan u lain . tak same . semoga kau dapat capai cite cite kau :)
ell kau cantik . sangat cantik . ape kate kau tutop kecantikan kau tuh dari pandangan lelaki ajnabi dan bukak kecantikan kau hanya untuk suami kau yang tercinta . u know what i mean kan ? masih belum terlambat lagi ell untuk berubah :)

nur'aifaa said...

ell , ta mo sedih2 . btol ckp tasha . ell kene jual mahal , bia lelaki tau yang diorang bukan senang2 nak dapat ell . okay2 . btw , gud luck okay kat uitm nanti . :)

fara natasha said...

Haha Ell ingat yang aku pesan tu. Jaga diri elok - elok ya. May Allah Bless (:

tett ♥ said...

seriously I DO LOVE YOU SO MUCHH <3
please don't forget me okayy.
thanks for everything and please do takecare of yourself ;)

pinqy taraturuu said...

tc <3
jgn nenakal lagi :)

NARDtheNERD said...

hehe.
i pun kat sekolah dulu ada geng siap ada nama k-nine lagi oh.
:P