OMG :))
Nothin' much to say here :))
Juz love to TALK TALK TALK !!!
So lets read my lalink here and do follow ell okeyh ?
People who are not interested wift my lalink,
JUST GOO AWaYY...
Dush Dush ! Heee :))
Welcome to my life Be my follower Leave your comment here sweetie

Wednesday, 10 August 2011

Hati saye sakit dan rindukan dye )':

Okay saye lemah
saye ta sekuat y awak awak dan awak katekan
saye nampak happy
saye sentiase senyum
saye gelak bersame rakan rakan
tapi adakah tu bermakne hati saye jugak gembire?

Dusta.
itu semua tipu
saye menangis dalam hati
tade sape tahu
gelak senyuman tawa saye itu semua dusta.

Sudahlah
berhenti dan lupekan dye
iye itu yang saye cube lakukan.

Saye dah lupekan dye.
ayat biase saye ucapkan pade rakan rakan
tapi disebaliknye
hati saye sedih
saye tipu diri saye sendri
bende tula y pleng berat sebab
saye ta reti jujur dgn hati sye sendri ):

Hati,
dalam ke luke awak?
pedih ke sekirenye saye ta jujur dgn awak?
sakit ke?
saye tau saye salah
sbb saye sendri y nak sakitkan ati sye
tapi sye ta mampu
ta mampu utk bahagia tanpa dye

Peganti,
senang bgi mereke suruh carik peganti
senang bgi si dye mndapat peganti
tapi
hati saye susah untuk mencari peganti
susah utk menyayangi org laen selaen dye
kalau saye berkate sayang
sekali lagi itu dusta
kerna saye dah ta tau ape lagi ertinye sayang, rindu dan cinte
setelah dye pergi.

Maafkan saye,
bukan utk ta mendengar kate2 rakan
lupekan dye ell
carik lah y laen selain kisah silam itu
tapi,
saye ta mampu utk melakukan nye
hati saye dah tawar utk berkasih
hancur untuk berputik kembali.

Kekasih dye yang sekarang,
jangan risau saye takan rampas dye dri awak
sebab saye tau kasih sayang dye kpd awak sekarang memuncak
dan kasih dye pade saye semakin kurang.
dan
saye takan lakukannye
sebab
mane mungkin saye bahagia 
atas kesedihan dan air mate gadis lain
saye pernah merasakannya
dan saye takan lakukannnya terhadap awak.

Memori,
semakin kuat saye nak melupakan
semakin susah utk dilakukan
dan semakin sakit y saye rasekan
saye ta tau bile saye dapat melupakan awak
saye masih mencuba
sgt mencuba
sehingga saye ta berdaya lagi utk mencuba
kerna saye ta mungkin dapat melupakannyaa.

Ta kisah,
sumpah saye ta kisah awak lupekan saye
sebab sumenye salah saye y susah lupekan awak
jadi 
pergilah dan jangan berpaling arah
saye ta mampu untuk bersedih buat kali kedua.


Saya dah tade hati ):

7 comments:

fifieizyaniroslan said...

ell sayang :) memang sakit bile kite hilang orang yang kite sayang . yepp i admit it . see , kite same same single kann ? me also dah 8 bulan single . haha . agak lama laa kot . tapi life must be go on :) just live ur life happily sayang . jadikan semuaa tuh kenangan terindah . try to busy kan diri , insyaAllah akan membantu . takde sape yang dapat gerakkan diri kita melainkan hati kita kan ? so , semunye terletak kat tangan ell . ell yang tentukan . saje nak berkongsi rasa sebab ape yg ell rasa just same with me :) kalau rajin kan cuba cari blog cik epal . mybe dye cte pasal laki curang tapi mane tahuu ade nasihatt diaa yg dapat membantu :) okay dear ? love youuu muah muah :)

p/s : ramai lagi org sekeliling ell yang sayang ell dan ingin lihat ell happy dan senyuman ell yang paling ikhlas dari hati mungkin dapat menggembirakan seseorang :)

**macam baguss jeh cakap macam nih :D hahahahaa

mohdAnIqhAIqAL said...

ell jiwang ~~~~~~

mohdAnIqhAIqAL said...
This comment has been removed by the author.
ell♥ said...

hye sys fifie
seriously i'm crying reading ur commnt
huhu ntah sgt speechless rite now
thanx alot for ur support
trying my best to cheer up n move on ((L
ilysm sys!!

btw,
kite same single 8 bulan (:

ell♥ said...

haiqal jahat );

pinqy taraturuu said...

Tape aq faham
Mmg sumetyme kite Akan Teringat citer2 cinta lama2 tuh.. But cam sys fifie ckp make it as d most sweetest moments in ur life.. Menangis tak bererti kite lemah..tapi lumrah Hati permpuan mmg sensitive.. Perkara yang lepas tuh bukan untuk dilupa tp Perlu dikenang n learn from the mistake.. Kita tak Akan jumpe org yang betul selagi kita tak tinggalkan yang org yg salah.. PRINCESS ARE NOT QUITTERS ELL. ILY <3

ell♥ said...

huhu
emm thanx
even jauh
tapi sentiase update pasal aku
terharu )';
ILYT <3