OMG :))
Nothin' much to say here :))
Juz love to TALK TALK TALK !!!
So lets read my lalink here and do follow ell okeyh ?
People who are not interested wift my lalink,
JUST GOO AWaYY...
Dush Dush ! Heee :))
Welcome to my life Be my follower Leave your comment here sweetie

Sunday, 10 July 2011

Hey ape salah ell?

Annoying.
sumpah ell annoying gan awk
perlu ke buat semua tuh?
perlu ke add sume kaum kerabat ell kat fb?
dah abesh dgn 3 abg ell siap dgn czen2 ell sume awk angkut add skli.
Perlu ke semua tuh?

FB i, suke hati i lah !
Okay.
ell tau tuh mmg fb awk
awk y buat account tuh pakai email awk
tapi
ta boleyh ke jgn kacau hidup ell lagi?
ell ta amek lah dye dri hdup awk
awk dah dapat dye
so dah lah
taya lah nak nyemak dlm hidup ell lagi.

Ta cukup dgn awk
ni gan cazen baek awk un nak add ell?
perlu ke STALKER fb ell?
perlu ke add ell if ell sndiri dah tanak involve dalam hidup you guys?
Perlu ke semua nie?

Accused
ell disturb korunk?
ell ta respect hubungan korunk?
sume ell lah sekarang nieyh?
ape lagi ell buat?
cakap lah!

Si dye lebeyh tahu lah
sape y start dulu skunk nie.

Enough.
ell dah penat dah
almost a year kite macam nie
cukup lah
awk dah ade dye
jage dye baek2 n ell ta kacau dye lah
ell ta penah ganggu hidup org tau
nak kwn gan laki org boy org un ell ta suke
tye lah dye sendri

Never.
thats my principe okay
nak ckap ell hipokrit or what ever
its up to you.
importantly,
ell dah tanak sume nie.

susah sangat.
awk amek phone dye
just delete my number.

Please,
stop involve ell dalam hidup awak
awk pegi maen jauh jauh la dri hidup ell
ell ta ganggu awk lah
ell ta penah ckp dgn awk pun
so jgn lah ganggu hdup ell.


Friends?
ta perlu lah friends gan ell kat fb
buat saket ati 2 2 belah pihak jek kan?
so now
please please please
taya nak suruh adik,kakak,czen or mbe awk add ell lagi
sbb ell tanak ade kaitan gan awk or ex ell
okay sayang?

THANK YOU (:

5 comments:

pinqy taraturuu said...

kite bakor jek perumpuan
ngan sanak famili sume kaite bako sekali,,
muahaha jeles lew teuwwww
tak reti jg boyfie..
pastu takut org len rampas.
ape daaaa...

bella_bumbum said...

haha ell cerita kau menyanyat hatii la. HAHAHA kau jangan layan sngt perasaan tu. pompuan tu da gila agaknya. biar dia. kau carik baru yang lagi ensem dr z... tu. tau? tau? HAHA

bella_bumbum said...

haha ell cerita kau menyanyat hatii la. HAHAHA kau jangan layan sngt perasaan tu. pompuan tu da gila agaknya. biar dia. kau carik baru yang lagi ensem dr z... tu. tau? tau? HAHA

bella_bumbum said...

haha ell cerita kau menyanyat hatii la. HAHAHA kau jangan layan sngt perasaan tu. pompuan tu da gila agaknya. biar dia. kau carik baru yang lagi ensem dr z... tu. tau? tau? HAHA

Fey Lee said...

Wei makcik kau ni mcm2 masalah je keje. Meh sini dtg kat aku meh :D