OMG :))
Nothin' much to say here :))
Juz love to TALK TALK TALK !!!
So lets read my lalink here and do follow ell okeyh ?
People who are not interested wift my lalink,
JUST GOO AWaYY...
Dush Dush ! Heee :))
Welcome to my life Be my follower Leave your comment here sweetie

Sunday, 8 May 2011

Jodoh ell PERLIS ?

Uwaaaaa!!
nape mesti kejam gan ell?
sumpah!
ell ta ley terime!!
ape salah ell haa?
suke sgt campak ell jauh jauh
tanak lah!
paham ta ell tanak jauh jauh!
plesh la );

Cukup la,
dari kecik ell bedikari kot
form1 sampai form5
nuhh jauh 
kat SELATAN sane
nie ta cukup ke nak campak ell 
UTARA plak?
damn!

MATRIKULASI
Perlis
UITM
Perlis

Asal perlis ha?
ell dala pompuan dekat dekat da lah!
haishh!!
nie laki2 bgi dekat jek dgn umah dorg
ell bgi jauh2 kejam sungguh!

Ta syukur?
sumpah ell besyukur dapat smbung study
sebab ade mbe y ta dapat kan
tapi bukan ape
just taley terime nape due due uh perlis?
kalo ye pun bgi lah satu perlis ke satu sabah serawak ke??
nie sume PERLIS!
macam nak boikot ell un ade kan?

But,
thanx a lotz ell dapat CAT
y ell pegi interview ari tuh kat UITM Shah Alam
syukur sgt CAT bukan di Perlis ((:


NOW CAN U GUYS HELP ME MAKE 
THE BEST DECISION?
MATRIKULASI
dah tolak awal2 lah sbb acc dalam bm

 Now
tinggal 2 pilihan lagi (:
UITM Arau, Perlis
amek diploma perakaunan
3 tahun kat sane
study relax lepak jek
or
UITM Shah Alam
amek Certified Accounting Technicians (UK)
only a year
tapi sgt kne struggle lah!
kalo tanak repeat paper byak kali

Skunk ta tau lah
antare due nieyh mane ell pilh
sume cakap terpulang kat ell nak pegi mane
parents un cam uh
huwaaa!!

Nak kawen jek lah boleh?
lol !

p/s : really need advised rite now ):

12 comments:

Azira Adlina said...

UiTM Arau kot. Hihi
Sbb kte pon ambil diploma perakaunan dkt UiTM Kampus Bandaraya Johor Bharu.
Lepas ambil diploma, baru amik professional punya.
Ni kte dapat nasihat dari orang yang dah bekerjaya. Hihi :)
Anyway, its up to you :)

ell♥ said...

azira (:
huhu tuh la pasal
macam ta boleh nak bwak CAT nieyh
tapi parents kate ell boleh
tapi tah la cam tade kekuatan jek nak amek )):
uwaaa!!

alyaa :) said...

Ell sayang :)
Uitm Shah Alam laa kita kan dah besar mesti dah boleh pk kena stdy betol2 punyee :)*aicehceh
Aku tau kau boleh laa yunk Alahh boleh punye lahh
Hee aku uitm Puncak Alam kau Shah Alam then kita beronggeng :D
Nati kalau kat Arau tu kau rilex2 kang baik gi Cat tu cabarannn :)

Fey Lee said...

Kau ada experience masuk kelas akaun kan? So time tu boleh catch up?
Kalau boleh, ambil CAT. If rasa 50-50 ambil Dip.

gadis bunga said...

bagi aku , lau kau nak relax amik dip .
lau kau rase kau boleh under pressure , amik CAT >
dua dua ada kelebihan dan kekurangan masing masing :)
fikir masak masak ell .

nur'aifaa said...

ell , epa rase kalau ell nak amek cat , ell mesti bole . u're smart . ell mesti bole bwk punyee :)
kalau diploma okay jugak . tp jao kann ?
so y plg bgs ell discuss nan parents :)

tett ♥ said...

eeeeeeee, aku pon peningg. tapii kau boleh kot bwak CAT tuhh. kau rase aku boleh tak bwk CAT?

ell♥ said...

alyaa (:
haha alalaaa besh nye dekat gan kau
huhu ye la nti kite shopping
plus study same2 eh eh??
haha thx yunk ckp aku BOLEH ((:
reaaly appreciated it !

ell♥ said...

feyaa (:
wah kau tinggalkan persoalan utk aku lah (;
hey si comell mekaseh tolong buat pilihan ye !
ily !
soey lah pasal holiday kite?

ell♥ said...

ayuz (:
thax sygg bg pendapat
huhu pening kurang sikit ((:

ell♥ said...

epa syg (:
huhu thx rase ell boleh
dulu epa slalu teman ell stdy kan??
uwaaa sape nak teman ell stdy CAT nanti??
huhu epaaa ):

ell♥ said...

tet munchett
eh eh ape ta boleh pulak??
if aku boleh
kau un boleh syg ((:
kite kan siblings!