OMG :))
Nothin' much to say here :))
Juz love to TALK TALK TALK !!!
So lets read my lalink here and do follow ell okeyh ?
People who are not interested wift my lalink,
JUST GOO AWaYY...
Dush Dush ! Heee :))
Welcome to my life Be my follower Leave your comment here sweetie

Wednesday, 11 May 2011

Date wift Bella !

Hye hye
asek asek post ell hangout gan bella kan?
haha tade ke post laen?
hehe alaaa dah bella jek
yang rajin teman ell shopping (:

So,

Okay,
as usual lah bella amek ell kat JJ Bukit Raja
then kitowg gi JJ Bukit Tinggi, Klang
nie lagi besar lah dri yang Bukit Raja tuh kan
penat crik mcm2 kat sinie tau
sbb ell kuar pun ade tujuan kan bella syg?
hahah

Actually,
ell nak crik 3 benda wajib kat sne
HADIAH
nak tgok hadiah ell beli taa?
ell siap pkai duet PLKN lagi aww


Handbag for belated Happy Mother's Day
Kemeja Smart Master for becoming Happy Father's Day
Big Lollipop for Haiqal

So kitowg pilih muvee nie tgok 3D
mule2 ta phm langsung
haha
then da tgok bru phm
cter nie besh lahh
even ade part lawan2 kan tpi still ade sadness
 bella kate maybe ade Thor 2 kot ((:

Cantik ta cincin burung hantu nieyh?
haa skunk kan trend pkai rantai brg hantu
tapi kitowg beli cincin ((:
smart kan kan ?
eh eh bella kite ade SECRET kan pasal cincin brg hantu nie?
haish jahat betul kite nieyh :P

Sedih ):
sebab maybe nie lah last ell kua gan bella baek nieyh
yelaa
afta this ell stdy kat uitm shah alam,
bella kat uitm bukit mertajam
bile lah jumpe lagi kan?
Bella,
thanx ade mase teman aku shopping
thanx asek kol aku even aku jrg kol kau
thanx dgar aku pot pet pasal family aku y macam2 tuh
thanx simpan secret aku
thanx dgar prob bile aku gaduh gaduh sayang gan pkcik
thanx jdi tukang jemput dan hantar tiap kali kua
thanx tambah kan kenalan laki-laki kat FB kat aku-haha
THANK YOU 
jadi membe baek even kite bwu kenal kat PLKN (:

The owner (:
pasnieyh ta leh kua happy happy dah
yelaa dah nak smbung belajar
so chaiyok chaiyok!

p/s : Bile lah boleh kua gan pakcik sayang ):


7 comments:

pinqy taraturuu said...

perabih duit jek keje kau~
hahahahah..emmang dekat beb tempat kaw study~
btw huhu mish u laahhh lalink..imy n ily <3

Dayana Nasir said...

best je bila dapat hangout sama-sama dengan kawan baik :)

ell♥ said...

pinqy (:
haha ala macam ta knl aku kan?
dulu time kat maktab
kau lah tukang teman <3
huhu jge dri qy kat sarawak nti ):
imy ily too ((:

ell♥ said...

dyana (:
hee tau tape kan (:
happy jek rase (:

bella_bumbum said...

waaaaa T___T
i will miss you ell.
nanti cuti sem hari hari aku ajak kau shopping ye. jangan lupa aku bila da masuk UNIBERSITI :'(

ell♥ said...

haha
gedik lah kau bella
hee tape nti aku dah abesh sthun kat sini
aku melawat kau keyh ((:

BΛBYDIΣRΛツ said...

amboi ~ berseronok sakan nampak shopping . Hihi :)